Gheata Carbonica

Zăpada carbonică (CO 2 ), cunoscută și sub denumirea de gheață carbonică, este un agent de răcire foarte eficient şi uşor de folosit. Se recomandă în special utilizarea cu tunuri de zăpadă sau duze special concepute pentru răcirea produselor din mixere, blendere, containere.
Dioxidul de carbon lichid se transformă în zăpadă carbonică solidă la temperatura de -79°C (- 109°F), când se dilată la presiunea atmosferică. Atunci când vine în contact cu un produs alimentar, zăpada carbonică îl răcește rapid și în profunzime.

Gheata carbonica este un produs 100% alimentar, NON TOXIC. Se mai numeste si gheata uscata fiindca nu se topeste, ci se evapora si nu lasa in urma
umezeala sau alte reziduuri, fapt pentru care gheata carbonica este utilizata in multe domenii:
● aplicatii industriale (sablare cu gheata carbonica)
● industria farmaceutica si spitale (depozitarea, conservarea sau transportul organelor/probelor biologice, in medicina, la inlaturarea negilor – medicii mai folosesc si denumirea de zapada carbonica)
● laboratoare de cercetare (accelerarea sau incetinirea unor reactii chimice), industria alimentara (pastrarea fructelor si legumelor, sau pentru racire sau congelare foarte rapida)
● efecte speciale si divertisment (efecte de ceata in cluburi, la nunti, petreceri private sau la evenimente speciale in cocktailuri si sampanie).
Ambalarea spre vanzare a produsului este in cutii termo din polistiren pentru distribuirea in conditii optime a granulelor de CO2.

Preturile sunt in functie de cantitatea si ritmicitatea comenzilor.